Briceag K2x SILVER

Leatherman
539,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Leatherman
Cod produs - SKU 037447006883
Disponibil in 3-5 zile de la comanda

Descriere

                        Briceag K2x 832654 LEATHERMAN

              Cu o lamă combinată de 3,3 inchi și șapte unelte suplimentare, inclusiv o unealtă de levier și o șurubelniță Phillips, K2 este redefinit pentru utilizari multiple. Fiecare instrument este găzduit în exteriorul unui corp din aluminiu rafinat din punct de vedere ergonomic, pentru un acces ușor, astfel încât să nu fiți niciodată lăsat să bâjbâiți. Fabricat cu mândrie în Portland, Oregon și acoperit de garanția noastră de 25 de ani.
              Luăm măsuri extraordinare, astfel încât produsul dumneavoastră Leatherman să vă ofere mulți ani de servicii de încredere. În caz contrar, îl vom repara sau îl vom înlocui cu plăcere, la discreția noastră, cu unul de valoare egală sau mai mare, conform garanției noastre de 25 de ani.

              Această garanție nu acoperă abuzul, modificarea, furtul, pierderea sau utilizarea neautorizată și/sau nerezonabilă a produsului dumneavoastră Leatherman. Această garanție nu acoperă teci, accesorii, imprimare, finisaje colorate, curățare sau ascuțire
   - Produs in SUA: Construim și producem toate uneltele noastre în Portland, Oregon.
   - Caracteristici operabile cu o singură mână: Păstrați o mână liberă. Deschideți și utilizați funcțiile acestui instrument cu o singură mână.
   - Deschidere și închidere magnetică: Acest sistem de blocare magnetic, primul din industrie, permite un acces rapid și ușor, astfel încât să puteți lucra cu viteză și încredere ani de zile.
   - Toate caracteristicile de blocare: Fiecare caracteristică (cu excepția capului cleștii) se blochează în poziție, astfel încât să puteți utiliza instrumentele în siguranță și eficient.
   - Acces fără frustrare: Fiecare caracteristică a FREE este accesibilă în exterior, permițându-vă să deschideți ușor instrumentele cu o singură mână.
   - Clip de buzunar detașabil: Scoateți această clemă de buzunar oricând doriți.
   - Cuțit combinat 420HC
   - Pry Tool
   - Deschizător de pachete
   - Sulă
   - Deschizator de sticle
   - Surubelnita Phillips
   - Șurubelniță medie
   - Șurubelniță foarte mică
                           SPECIFICAȚII

   GREUTATE: 4,9 oz. | 138,9 g.
   LUNGIME ÎNCHIS: 4,5 in. | 11,5 cm.
   Lungimea lamei: 3,3 in. | 8,4 cm.
   LĂȚime: 1,3 inchi | 3,2 cm.
   GROSIME TOTALĂ: .61 in. | 1,6 cm.
                           MATERIALE:
   Oțel inoxidabil 420HC

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review