Briceag INOX NR.8 CIUPERCI

Opinel
129,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Opinel
Cod produs - SKU 3123840012501
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

                         Briceag INOX NR.8 CIUPERCI OPINEL

                         Vei fi gata de cules de ciuperci.

               Culegeți, îndepărtați praful și curățați-vă ciupercile.
  Manerul este echipat cu o perie din peri de mistret si o lama cu spate serat.
  Este esentiala pentru iubitorii de ciuperci.

              Produsul vine livrat in BLISTER

              Briceagul are o lamă lungă de 80 mm, realizată din oțel inoxidabil Sandvik 12C27M modificat la 57-58 HRC. Datorită amestecului de crom, oțelul suedez este rezistent la coroziune și nu necesită întreținere specială. 12C27M este un aliaj pur cu granulație fină, cu conținut ridicat de carbon (min. 0,40%), care se distinge prin rezistență bună la uzură și retenție satisfăcătoare.

             Datorită acestor parametri, lama rămâne ascuțită mult timp, este rezistentă la coroziune și uzură și este ușor de ascuțit. Lama este desfășurată cu două mâini folosind o tăietură pentru unghii.

                         Profil exotic al lamei
              Acest model folosește o lamă cu profil iatagan. Designerul a fost inspirat de o sabie tradițională turcească cu vârful ondulat caracteristic. Lama are o șlefuire convexă perfect derivată, care garantează performanțe excelente de tăiere și asigură o rezistență ridicată a muchiei de tăiere.

              Marginile laterale ale șlefuirii convexe sunt convexe și curg lin de la muchia de tăiere la spatele lamei, permițându-ne să tăiem mai rapid și mai eficient în comparație cu, de exemplu, șlefuirea concavă.

                         Mâner din lemn
              Pentru mâner a fost folosit lemn de carpen francez, cu un strat de lac pentru a-l proteja de murdărie și umiditate. Mânerul are un profil oval tradițional care se lărgește la capăt, făcând cuțitul confortabil și sigur în mână. 

                         Blocare Viroblock
              Cuțitul folosește inelul de blocare Virobloc proiectat de Marcel Opinel în 1955. Virobloc are o construcție din oțel și este format din două părți: una fixă (interioară) și una mobilă, responsabilă de blocarea lamei în pozițiile deschis și pliat. Mecanismul este ușor de utilizat, durabil și fiabil, motiv pentru care Opinel îl folosește aproape neschimbat de mai bine de 65 de ani.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review