Briceag CARBON NR.8

Opinel
65,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Opinel
Cod produs - SKU 3123841130808
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

                        Briceag CARBON NR.8 OPINEL

              Un model clasic și extrem de ușor de la compania franceză Opinel, care produce cuțite de mai bine de 100 de ani. Lama subțire cu șlefuire plată este realizată din oțel carbon, caracterizată prin ascuțire ușoară și păstrare îndelungată a ascuțitului.

              Deoarece oțelul carbon necesită puțin mai multă îngrijire, ar trebui să fie bine uscat și șters cu ulei de măsline după fiecare utilizare - urmând acest sfat simplu, ne va proteja lama de rugină.

              Mânerul din lemn de fag este superb conturat și oferă o prindere fermă și plăcută. Blocarea lamei este asigurata de un inel pivotant, patentat in 1955 sub denumirea de virobloc.
              Acest cuțit este un articol excelent pentru oamenii care apreciază tradiția, funcționalitatea și simplitatea. Este o idee excelentă pentru un cadou ieftin, original.

             Datorită acestor parametri, lama rămâne ascuțită mult timp, este rezistentă la coroziune și uzură și este ușor de ascuțit. Lama este desfășurată cu două mâini folosind o tăietură pentru unghii.

                         Profil exotic al lamei
              Acest model folosește o lamă cu profil iatagan. Designerul a fost inspirat de o sabie tradițională turcească cu vârful ondulat caracteristic. Lama are o șlefuire convexă perfect derivată, care garantează performanțe excelente de tăiere și asigură o rezistență ridicată a muchiei de tăiere.

              Marginile laterale ale șlefuirii convexe sunt convexe și curg lin de la muchia de tăiere la spatele lamei, permițându-ne să tăiem mai rapid și mai eficient în comparație cu, de exemplu, șlefuirea concavă.

                         Mâner din lemn
              Pentru mâner a fost folosit lemn de carpen francez, cu un strat de lac pentru a-l proteja de murdărie și umiditate. Mânerul are un profil oval tradițional care se lărgește la capăt, făcând cuțitul confortabil și sigur în mână. 

                         Blocare Viroblock
              Cuțitul folosește inelul de blocare Virobloc proiectat de Marcel Opinel în 1955. Virobloc are o construcție din oțel și este format din două părți: una fixă (interioară) și una mobilă, responsabilă de blocarea lamei în pozițiile deschis și pliat. Mecanismul este ușor de utilizat, durabil și fiabil, motiv pentru care Opinel îl folosește aproape neschimbat de mai bine de 65 de ani.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review