Încălzitor tip branț pentru picioare THERMOPAD

Thermopad
18,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Thermopad
Disponibil in 7-10 zile de la comanda

Descriere

                     Incalzitor tip brant Thermopad S (36-39)  M (40-42)  L(43-46)

           Ideale pentru schiori, pescari, vanatori si pentru toate persoanele carora le este frig la un anumit moment dat, pentru persoane cu circulatia periferica deficitara si pentru persoanele cu o activitate mai statica.

           Activare la contactul cu aerul. Pot fi folosite imediat. Caldura naturala. Temperatura maxima: 65 °C (149 °F). Temperatura medie:  55 °C (131°F). Durata de functionare: pana la 5 ore. 

                     Instructiuni
            Scoateti incalzitoarele tip brant din ambalaj si asezati-le in interiorul incaltarilor ca pe un brant obisnuit. Intreaga talpa va fi incalzita pentru multe ore. In cateva minute brantul va ajunge la temperatura maxima dupa care pot fi folosite.

                     Instructiuni de siguranta
             Nu sunt destinate utilizarii in scopuri medicale. A nu se folosi de copii pana in 6 ani. Nu folositi daca aveti pielea sensibila, degeraturi sau orice fel de leziuni. A nu se folosi in timpul somnului. Pentru a evita arsurile indepartati imediat incalzitoarele in cazul in care caldura devine prea puternica. Evitati contactul prelungit cu pielea. Daca in timpul utilizarii sau ulterior suferiti de arsuri, reactii alergice ale pielii, mancarimi sau umflaturi ale pielii incetati imediat utilizarea si adresati-va medicului sau farmacistului. Nu intepati si nu taiati incalzitoarele. Daca din intamplare continutul devine expus evitati contactul cu ochii si gura si aruncati imediat.

                       Compozitie: Pudra de fier, sare, carbon activ, apa, vermiculita.

            Articol de unica folosinta; - biodegradabil, poate fi aruncat la gunoi dupa folosire.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review