Încălzitor pentru degetele de la picioare THERMOPAD

Thermopad
10,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Thermopad
Disponibil in stoc

Descriere

                     Incalzitoare degete picioare Thermopad - 78020

          Ideale pentru schiori, pescari, vanatori si pentru toate persoanele carora le este frig la un anumit moment dat, pentru activitati mai statice si cei cu circulatia periferica deficitara.

          Activare la contactul cu aerul. Pot fi folosite imediat. Caldura naturala. Temperatura maxima: 65 °C (149 °F). Temperatura medie:  55 °C (131°F). Durata de functionare: pana 6 la ore. 

                    Instructiuni
          Scoateti incalzitoarele de degete din ambalajul exterior si apoi indepartati folia protectoare. Aplicati cu partea adeziva a incalzitorului pe exteriorul sosetei in dreptul degetelor. Dureaza doar cateva minute pana incalzitoarele ajung la temperatura maxima asa ca pot fi lasate sa respire cateva momente inainte de utilizare. Veti avea picioarele calde si va veti simti confortabil pana la 6 ore.

                   Instructiuni de siguranta
          Nu sunt destinate utilizarii in scopuri medicale. A nu se folosi de copii pana in 6 ani. Nu folositi daca aveti pielea sensibila, degeraturi sau orice fel de leziuni. A nu se folosi in timpul somnului. Pentru a evita arsurile indepartati imediat incalzitoarele in cazul in care caldura devine prea puternica. Evitati contactul prelungit cu pielea. Daca in timpul utilizarii sau ulterior suferiti de arsuri, reactii alergice ale pielii, mancarimi sau umflaturi ale pielii incetati imediat utilizarea si adresati-va medicului sau farmacistului. Nu intepati si nu taiati incalzitoarele. Daca din intamplare continutul devine expus evitati contactul cu ochii si gura si aruncati imediat.

             Compozitie: Pudra de fier, sare, carbon activ, apa, vermiculita.

      Articol de unica folosinta; - este biodegradabil, poate fi aruncat la gunoi dupa folosire.


Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review