Încălzitor pentru corp THERMOPAD

Thermopad
10,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Thermopad
Disponibil cu precomanda

Descriere

                        Incalzitor pentru corp Thermopad - 78030

            Ideale pentru schiori, pescari, vanatori si pentru toate persoanele carora le este frig la un anumit moment dat, pentru persoanele cun o activitate mai statica si pentru persoanele cu o circulatie periferica deficitara.

Activare la contactul cu aerul. Pot fi folosite imediat. Caldura naturala. Temperatura maxima: 65 °C (149 °F). Temperatura medie:  55 °C (131°F). Durata de functionare: pana 12 la ore. 

                        Instructiuni
            Scoateti incalzitorul de corp din ambalaj si indepartati apoi folia protectoare. In cateva minute, in contact cu aerul, incalzitorul va ajunge la temperatura maxima. Incalzitorul de corp poate fi folosit in zona pieptului, a spatelui, a stomacului sau pur si simplu in buzunarul hainei. Pentru confort sporit pot fi folosite mai multe incalzitoare.

                        Instructiuni de siguranta
             Nu sunt destinate utilizarii in scopuri medicale. A nu se folosi de copii pana in 6 ani. Nu folositi daca aveti pielea sensibila, degeraturi sau orice fel de leziuni. A nu se folosi in timpul somnului. Pentru a evita arsurile indepartati imediat incalzitoarele in cazul in care caldura devine prea puternica. Evitati contactul prelungit cu pielea. Daca in timpul utilizarii sau ulterior suferiti de arsuri, reactii alergice ale pielii, mancarimi sau umflaturi ale pielii incetati imediat utilizarea si adresati-va medicului sau farmacistului. Nu intepati si nu taiati incalzitoarele. Daca din intamplare continutul devine expus evitati contactul cu ochii si gura si aruncati imediat.

                        Compozitie: Pudra de fier, sare, carbon activ, apa, vermiculita.

             Articol de unica folosinta; - biodegradabil, poate fi aruncat la gunoi dupa folosire.


Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Produse recomandate