Încălzitor pentru mâini THERMOPAD

Thermopad
10,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Thermopad
Disponibil in stoc

Descriere

                   Incalzitoare pentru maini Thermopad 

         Ideale pentru schiori, pescari, vanatori si pentru toate persoanele carora le este putin frig, pentru activitati statice sau cei cu circulatia periferica deficitara.

         Activare la contactul cu aerul. Pot fi folosite imediat. Caldura naturala. Temperatura maxima: 65 °C (149 °F). Temperatura medie:  55 °C (131°F). Durata de functionare: pana 8 la ore. 

                     Instructiuni
         Se introduc in buzunarele de la jacheta sau intre cele doua maniusi (sistem de liner cu extra manusa).

        Dupa scoaterea din ambalaj incalzitoarele pot fi folosite imediat. Dureaza doar cateva minute pana cand incalzitoarele ajung la temperatura maxima. Vei avea mainile calde si te vei simti confortabil pana la 8 ore. Poti sa le plasezi confortabil in interiorul manusilor, in buzunare sau le poti tine in palme. 

                  Instructiuni de siguranta
          Nu sunt destinate utilizarii in scopuri medicale. A nu se folosi de copii pana in 6 ani. Nu folositi daca aveti pielea sensibila, degeraturi sau orice fel de leziuni. A nu se folosi in timpul somnului. Pentru a evita arsurile indepartati imediat incalzitoarele in cazul in care caldura devine prea puternica. Evitati contactul prelungit cu pielea. Daca in timpul utilizarii sau ulterior suferiti de arsuri, reactii alergice ale pielii, mancarimi sau umflaturi ale pielii incetati imediat utilizarea si adresati-va medicului sau farmacistului. Nu intepati si nu taiati incalzitoarele. Daca din intamplare continutul devine expus evitati contactul cu ochii si gura si aruncati imediat.

                Compozitie: Pudra de fier, sare, carbon activ, apa, vermiculita.

       Articol de unica folosinta;- este biodegradabil,  poate fi aruncat la gunoi dupa folosire.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review