Transport si Retururi

Produsele sunt expediate prin serviciu de curierat rapid Fan Curier  la adresa de livrare, in termen de 24-72 de ore de la confirmarea comenzii, pe teritoriul Romaniei.

In functie de prelucrarea comenzii si de orasul de destinatie exista si posibilitatea ca produsele sa fie expediate prin intermediul unei alte firme de curierat. In acest caz clientul va fi anuntat pentru a sti cu ce firma de transport isi va primi comanda.

Tarifele de livrare in functie de valoarea totala a comenzii sunt urmatoarele:

Valoarea comenzii Taxa de livrare
1 - 499 lei 30 lei
> 500 lei livrare gratuita

Comenzile se expediaza cu Fan Courier . Nu ne iese de fiecare data dar te asiguram ca, indiferent ce s-ar intampla, vom face tot posibilul sa rezolvam orice problema poate aparea in procesul de livrare a produselor.

Livrarile se fac de Luni pana Vineri in intervalul orar 10:00 - 16:00. 

Toate preturile includ TVA.

 

Atentie: Verificati integritatea produselor in momentul primirii coletului prin firma de curierat. In cazul in care exista produse deteriorate la transport, se intocmeste proces verbal cu reprezentantul firmei de curierat si se returneaza exclusiv produsul deteriorat. Este neaparat necesar in procesul verbal intocmit de curier sa fie mentionat ca produsele au fost ambalate corespunzator. Procesul verbal intocmit de firma de curierat este absolut necesar pentru a putea inlocui produsul deteriorat. Reclamatiile ulterioare cu privire la produse deteriorate nu se iau in considerare. Pe perioada garantiei, clientul este obligat sa pastreze intacte ambalajele produselor, in caz contrar garantia se pierde.

Pentru retururi va rugam sa ne contactati pe adresa contact@mountainsoul.ro pentru a stabili impreuna detaliile necesare.


Va multumim,

Echipa Mountainsoul.ro