Solar TRACKER

ECOFLOW
18.299,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
ECOFLOW
Disponibil cu precomanda

Descriere

           Primul tracker solar de calitate pentru consumatori: plasați un panou solar pe Solar Tracker de la EcoFlow și acesta se rotește pe două axe pentru a găsi în mod continuu cel mai bun unghi față de soare. Este configurația supremă de încărcare solară a power station-ului.

           Urmăriți automat poziția soarelui: ajustarea panourilor solare de 3 ori pe zi, în fiecare zi, poate să nu fie ideală pentru persoanele care doresc cu adevărat (sau au nevoie) ca puterea solară să devină o parte normală a vieții lor. Lăsați Solar Tracker afară peste noapte și va începe automat să urmărească soarele la prima lumină a zilei.

           Obțineți până la ultimul foton: puteți obține cu 30% mai mulți wați de energie solară utilizând Solar Tracker față de setarea manuală a panourilor. Cu cât mai multă lumină solară care lovește panourile dvs. pe tot parcursul zilei, cu atât veți beneficia de mai multă energie verde.

           Robust și stabil: trackerul solar are patru picioare care se întind și pot fi fixate pe loc, asigurându-vă că configurația dumneavoastră rămâne în siguranță. Suportul de sus se poate extinde și pentru a se potrivi cu modelul de panou solar.

           Compatibilitate: Solar Tracker funcționează cu aproape orice panou solar. Pliabil sau rigid, EcoFlow sau terță parte – nu contează. Atâta timp cât se conectează prin MC4 și nu sunt prea mari sau grele, funcționează.

Dimensiuni 2.5 × 1.5 × 1.5 m
Compactabil la 2.5 × 1.1 × 1.1 m
Greutate 25 kg
Caracteristici max panou solar Dimensiune: 2,4 × 1,1 m; Greutate: 25 kg
Axa X 0°–85°
Axa Y 0°–345°
Baterie internă NCM, 5000mAh Ciclu de viață: 500 de cicluri până la 80% capacitate
Rezistență la vânt Până la 30 mph (50 km/h); (Adiere puternică)
Rezistență la apă IP54
Asistență pentru aplicații iOS, Android

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review