Panou solar 100 W FLEXIBIL

ECOFLOW
749,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
ECOFLOW
Disponibil cu precomanda

Descriere

           【Extrem de ușor și flexibil】 Raza minimă pe care o poate atinge un panou solar flexibil este de 200 mm. Cântărește doar 2.1 kg cu doar 2.5 mm înălțime, cu 70% mai ușor decât panoul solar tradițional.
           【Eficiență ridicată de conversie】 Panoul solar flexibil EcoFlow 100W are o eficiență de conversie de până la 23%. Designul diodei de bypass poate preveni supraîncălzirea panoului și poate ocoli partea subperformanță a panoului. Panoul solar va continua să funcționeze în cazul umbririi accidentale.
           【Material de înaltă calitate】 Fabricat din 182 celule de siliciu cristalin de mare eficiență, folosind materiale compozite avansate din fibră de sticlă cu proces de laminare integrat, pentru a spori durabilitatea și protecția panoului.
           【Impermeabil și durabil】 Cutia de joncțiune cu clasificare IP68 este versatilă datorită rezistenței sale la murdărie, praf, resturi și jeturi de apă de joasă presiune.
           【Ușor de instalat și utilizat】 Conexiune solară universală și design cu gauri în jurul panoului, pentru a putea fi agățat cu cârlige sau atașat ferm de suprafața de instalare prin lipire pe spatele panoului. Poate fi instalat pe remorci, bărci, cabine, corturi, mașini, camioane, remorci, iahturi, acoperișuri sau orice altă suprafață neregulată.

             Specificații Panou Solar Flexibil 100W:
  Greutate: 2.3 kg
  Dimensiuni: 1055 x 612 x 25 mm
  Putere nominală: 100 W (+/-5 W)
  Tensiune în circuit deschis: 20,3 V
  Scurt circuit: 6.3A
  Tensiune maximă de funcționare: 17,1 V
  Curent maxim de operare: 5,9 A
  Coeficientul de temperatură al puterii nominale: -0,39%/°C
  Coeficientul de temperatură al tensiunii în circuit deschis: 0.33%/℃
  Coeficientul de temperatură al curentului de scurtcircuit: 0.06%/℃
  Tensiunea maximă a sistemului: 600 VDC (UL)
  Curentul maxim al siguranței: 15 A

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review