Panou Control SMART HOME PANEL

ECOFLOW
9.499,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
ECOFLOW
Cod produs - SKU 4897082666530
Disponibil cu precomanda

Descriere

EcoFlow Smart Home Panel este un panou de control inteligent care se conecteaza la Delta Pro, pentru a alimenta o casa intreaga cu consum de pana la 7200W. Acesta este ideal in situatiile in care curentul de la retea pica frecvent, dar si pentru a avea o factura de curent mai mica. Daca se ia curentul, sistemul ecoflow intra instant in actiune in 20 de milisecunde.

Capacitatea sistemului poate fi crescuta de la 3,6kWh pana la 25kWh, astfel acoperind si situatiile in care e nevoie de energie de back-up, dar oferind si independenta de retea. In cazul in care se ia curentul si nu este nici soare suficient pentru incarcarea acumulatorilor, la sistem se poate conecta si EcoFlow Smart Generator, pentru a genera curent pentru consumatori, dar si pentru a incarca Delta Pro in paralel.

Controlul si monitorizarea consumatorilor pot fi facute foarte usor cu ajutorul aplicatiei EcoFlow. Practic din aplicatie poate fi controlat fiecare circuit integrat, dar se poate selecta si sursa de curent dorita, in functie de nevoi. Aplicatia poate fi folosita si atunci cand sunteti plecat de acasa, cu conditia ca Smart Home Panel sa fie conectat la Wi-Fi.

Instalarea este simpla si intuitiva, Smart Home Panel se leaga intre panoul electric al casei si consumatori. Sunt disponibile 10 circuite separate, pe care se pot grupa anumiti consumatori pentru prioritizare si consum cat mai eficient. In plus, pentru anumiti consumatori, exista optiunea ca acestia sa ramana legati direct la panoul electric al casei.

In cutie:

  • Panou Control
  • Cablu Infinity
  • Puncte de Ancorare
  • Conectori Cabluri
  • Manual de Instructiuni

In pachet este doar un Infinity Cable pentru un Delta Pro, daca doriti sa instalati inca un Delta Pro se poate achizitiona inca un Cablu Infinity separat.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Produse recomandate