Ochelari Ultimate Cover ORANGE /BLACK SP4 J5471278

Julbo
449,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Julbo
Cod produs - SKU 3660576248144
Stoc limitat

Descriere

Ochelarii Julbo Ultimate Cover ORANGE /BLACK SP4 J547127

   Julbo reinventează ochelarii de munte cu ULTIMATE COVER, combinând o protecție ridicată și ultra lejeritate. 
Acest model oferă o protecție optimă pentru ochi și față, datorită unei protecti pentru nas și a protectiilor laterale
detașabile din Spandex, care protejează confortabil împotriva soarelui, vântului și frigului.
Designul său modular îl poate însoți pe alpinist de la antrenamentul într-o vale de abrupt până la atingerea celor mai înalte vârfuri.
Bratele CustomFIT cu ajustare precisă și de lungă durată, combinate cu o structură Grip Tech, produc o aderență ridicata.
Prevăzuți cu un nas 3D, ochelarii oferă o fixare impecabilă atunci când lucrați, cu sau fără cască.
O lentilă panoramică creează un stil energic, oferind în același timp protecție și confort vizual datorită lentilelor REACTIV Photochromic sau Spectron 4.
ULTIMATE COVER vă va ajuta să vă depășiți limitele până la vârf!
   CARACTERISTICI TEHNICE
Potrivire 3D pentru nas: bridge-ul  nazal este reglabil în orice direcție, astfel încât ochelarii să se potrivească oricărui tip 
de formă de nas și să asigure o fixare imbatabilă în toate condițiile. Comfort Fit cu cască: Bratele concepute pentru a oferi o aderență confortabilă chiar și cu o cască. Atașarea snurului: Permite atașarea unui snur. Brate CustomFIT: Bratele sunt proiectate pentru o ajustare precisă pentru a garanta o aderență perfectă și de lungă durată.
Nu este necesară reajustarea aderenței pentru fiecare ieșire. Aerisire completă: Structura ochelarilor de soare cu aerisire ridicată care permite circulația completă a aerului pentru a preveni aburirea. Brate Grip Tech: material moale exclusiv pe tâmple care nu se lipește de păr, pentru aderență și confort perfect. Vizualizare panoramică: suprafață lentilă largă pentru câmp vizual maxim. Protectie de nas Spandex detasabila: Protectie textila Spandex pe nas pentru a reduce riscul de arsuri in conditii de lumina intensa a soarelui la munte.
Spandexul este un material confortabil, respirabil, ușor și durabil, care oferă protecție totală pentru intensitatea mare a soarelui. Protectii detașabile din spandex: protecție laterală din spandex împotriva razelor solare. Spandexul este o fibră sintetică moale, ușoară și confortabilă de purtat.
Acest material este rezistent la căldură, frig și apă.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review