Ochelari Rush BLUE/BLACK RV P1-3HC J5343412

Julbo
649,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Julbo
Cod produs - SKU 3660576792906
Stoc limitat

Descriere

            Ochelarii Julbo Rush BLUE/BLACK RV P1-3HC J5343412

   Oferind performanțe fără compromisuri, RUSH este răspunsul suprem la cerințele ciclismului și oricărui sport care combină rezistența cu viteza. 
Lentila perfect ventilată a fost concepută pentru a oferi un câmp vizual maxim lateral și vertical pentru o vedere fără obstacole în orice poziție.
Bratele Flex³ oferă o reglare superbă pentru aderență și confort total și este compatibil cu toate tipurile de cască.
Disponibil cu lentilele noastre REACTIV Photochromic, RUSH este arma perfectă pentru a vă proteja ochii în zilele în care sunteți la 100%
       CARACTERISTICI TEHNICE
Potrivire 3D pentru nas: brige-ul de nas este reglabil în orice direcție, astfel încât ochelarii să se potrivească oricărui tip de formă de nas 
și să asigure o fixare imbatabilă în toate condițiile. Comfort Fit cu cască: Bratele concepute pentru a oferi o aderență confortabilă chiar și cu o cască. Brate Flex3: Miezul bratului reglabil în 3 direcții (lateral, vertical și lungime) prin 3 zone de ajustare specifice (tâmple, curbă și urechi).
Ajustare infinită pentru aderență și confort excelent și compatibil cu toate căștile de pe piață. Aerisire completă: Structura ochelarilor de soare cu aerisire ridicată care permite circulația completă a aerului pentru a preveni aburirea. Brayte Grip Tech: material moale exclusiv pe tâmple care nu se lipește de păr, pentru aderență și confort perfect. Vizualizare panoramică: suprafață lentilă largă pentru câmp vizual maxim.


Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review