Multifunctional CURL

Leatherman
599,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Leatherman
Cod produs - SKU 037447007545
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

                         Multifunctional CURL 832932 LEATHERMAN

           Clasic și capabil. Multitool-ul Curl este plin cu unele dintre caracteristicile emblematice ale Leatherman, dar accesibile pentru utilizatorii începători. Este echipat cu 15 unelte diferite, inclusiv o lamă de cuțit ultra-ascuțită care este accesibilă cu o singură mână, foarfece încărcate cu arc și driverul nostru de biți personalizabil.

           Purtați-l oriunde vă duce munca cu clema de buzunar detașabilă sau teaca de nailon furnizată. Susținut cu mândrie de garanția noastră de 25 de ani.
           Suntem mândri să stăm în spatele fiecărui produs care părăsește fabrica noastră din Portland, Oregon. De aceea, oferim garanția noastră de 25 de ani, astfel încât să aveți încredere că Leatherman-ul dumneavoastră durează o viață de utilizare.
   - Caracteristici operabile cu o singură mână: Păstrați o mână liberă. Deschideți și utilizați funcțiile acestui instrument cu o singură mână.
   - Caracteristici accesibile în exterior: Acest instrument multiplu dispune de instrumente care sunt accesibile în timp ce unealta este în poziția pliată sau închisă.
   - Compatibilitate cu kitul de biți: Adăugați capacitate și drivere suplimentare. Acest instrument multiplu este compatibil cu setul nostru de biți personalizat.
   - Clip de buzunar detașabil: Scoateți această clemă de buzunar oricând doriți.
                         SPECIFICAȚII

   GREUTATE: 7,5 oz. | 212 g.
   LUNGIME ÎNCHIS: 4 in. | 10 cm.
   LUNGIME DESCHISĂ: 6,25 inchi | 15,87 cm.
   Lungimea lamei primare: 2,9 in. | 7,37 cm.
   LĂȚime: 1,24 inchi | 3,14 cm.
   GROSIME TOTALĂ: .6 in. | 1,5 cm.
                          MATERIALE:
   Oțel inoxidabil 420HC

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review