Lanterna frontala HM70R

Fenix
549,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Fenix
Disponibil in stoc

Descriere

          Fenix HM70R este o lanternă frontală versatilă care schimbă regulile actuale ale jocului. Lanterna frontală HM70R are o construcție complet metalică, emite 1600 de lumeni, are o rază de lumină de până la 186 de metri și, datorită utilizării celei mai încăpătoare baterii 21700, durata de funcționare poate ajunge la 100 de ore. Versatilitatea lanternei frontale este asigurată de până la 3 emițătoare LED de culori diferite, iar datorită portului USB-C încorporat, celula de alimentare capabilă poate fi încărcată în doar 4 ore. Dintr-o astfel de lanternă frontală modernă nu au lipsit, bineînțeles, un indicator al nivelului bateriei, o carcasă impermeabilă IP68 și o bandă de cap confortabilă cu inserții reflectorizante.

Lanterna frontală rezistentă la căderi de la o înălțime de 2 m
           Lanterna are un corp robust și rezistent, realizat în întregime din metal, astfel încât a trecut testul de cădere de la o înălțime de aproape 2 metri. Corpul nu este doar rezistent la căderi, ci și la condițiile meteorologice și la scufundarea totală în apă timp de 30 de minute (adâncime de 2 m). Lanterna frontală are un design compact și relativ ușor (206 g cu baterie), fără cabluri externe, astfel încât poate fi utilizată nu numai pentru multe activități în aer liber, ci și pentru lucrări industriale, reparații în atelier și alte aplicații solicitante. Purtarea confortabilă a lanternei pe cap este asigurată de o bandă de cauciuc dotată cu inserții reflectorizante pentru a ne spori vizibilitatea și siguranța atunci când ne deplasăm noaptea pe drum sau pe traseu.

O singură lanternă, 3 culori de lumină
           Sursa principală de lumină a lanternei este puternicul și în același timp economicul LED SST40, care emite un flux maxim de 1600 de lumeni cu o culoare rece, recomandat pentru orice aplicație care necesită intensitate și luminozitate maximă. Lumina trece printr-o lentilă transparentă cu strat anti-reflexie și este reflectată de un reflector neted. Astfel, rezultă un fascicul foarte concentrat cu o rază de acțiune de până la 186 de metri.

            În plus față de emițătorul cu rază lungă de acțiune, farul utilizează un LED XP-G2 HE mai mic, cu un flux maxim de 400 de lumeni. Lumina de culoare neutră pe care o produce este dispersată uniform și eficient cu ajutorul unei lentile colimatoare cu structură în formă de fagure de miere. Lumina de culoare neutră reproduce fidel culorile din mediul înconjurător și nu obosește ochii, astfel încât este utilizată pe scară largă pentru lucrări industriale, de atelier și electrice, unde evaluarea corectă a culorii unui fir, a unei siguranțe etc. poate fi extrem de importantă. Pentru a crește versatilitatea lanternei , Fenix HM70R are o lumină roșie suplimentară generată de 2 LED-uri Everlight 2835. Lumina roșie poate fi utilizată pentru citirea hărților pe timp de noapte, pentru semnalizare de urgență și pentru adaptarea vederii în întuneric total. Capul pivotant al lanternei permite ajustarea verticală a unghiului de lumină în limita a 180°, astfel încât putem controla cu ușurință fascicululul de lumină în funcție de necesități.

        Cea mai mare baterie reîncărcabilă de pe piață
        Fenix HM70R este alimentată de cea mai mare și mai încăpătoare celulă litiu-ion de pe piață - 21700 ARB-L21 5000 mAh, care asigură până la 100 de ore de funcționare în modul low 30 lumeni sau până la 4 ore de lumină totală în modul Turbo (1600 lumeni). Lampa frontală poate fi alimentată și de o celulă populară 18650, aceasta necesitând doar achiziționarea unui adaptor ieftin ALF-18.

        Încărcător USB-C încorporat
        HM70R are un sistem de încărcare rapidă prin intermediul unui port USB-C ascuns discret. Această soluție practică și convenabilă vă permite să încărcați celula fără a avea nevoie de un încărcător suplimentar. Tot ce ai nevoie este un cablu USB-C standard și o sursă de alimentare, cum ar fi o bancă de alimentare, un laptop, un computer de birou sau un încărcător auto cu port USB. Lanterna cu un port USB-C încorporat nu numai că economisește bani (pentru a cumpăra un încărcător), dar cel mai important este că oferă comoditate și posibilitatea de a încărca oriunde. Curentul de încărcare ridicat de 2A vă permite să încărcați complet bateria în doar 4 ore. Accesăm portul de încărcare numai după ce deșurubăm comutatorul lateral, astfel încât priza este protejată corespunzător de apă, praf și murdărie.

          Un singur buton pentru orice
          Există un singur buton mărit pentru operarea lanternei și schimbarea modurilor, care poate fi operat confortabil chiar și cu mănuși de iarnă și de lucru. Cu ajutorul butonului din silicon, putem nu numai să pornim și să oprim cu ușurință lanterna, ci și să schimbăm culoarea și luminozitatea luminii. Utilizatorul are la dispoziție 4 moduri de lumină albă, 2 moduri de lumină neutră și un mod de lumină roșie constantă și intermitentă. Întrerupătorul are 2 funcții suplimentare care sporesc semnificativ funcționalitatea lanternei. Este vorba despre modul de blocare (menținerea comutatorului timp de 3 secunde) și indicatorul LED al nivelului bateriei. În timpul muncii solicitante sau al explorării, este bine să monitorizați starea bateriei, motiv pentru care lanterna HM70R are un sistem de avertizare a consumului redus de energie și un indicator simplu care informează utilizatorul cu privire la starea acesteia (o funcție care funcționează numai cu bateria ARB-L21 5000)

          Indicații privind nivelul bateriei:

               lumină verde constantă: 100-85%,
               lumină verde intermitentă: 85-50%,
               lumină roșie constantă: 50-25%,
               lumină roșie intermitentă: 25-1%.
          Caracteristici suplimentare
          Lanterna frontală Fenix HM70R este echipată cu protecție împotriva inversării polarității, protejând împotriva instalării incorecte a bateriei. Producătorul a folosit, de asemenea, o protecție inteligentă împotriva supraîncălzirii, o funcție de memorare a ultimului mod și un avertisment de baterie descărcată. Lanterna dispune de o clasă de protecție ridicată IP68, ceea ce înseamnă că este rezistentă la praf, praf, ploaie puternică și chiar la scufundarea completă în apă (2 m) timp de 30 de minute. Prin urmare, lanterna HM70R poate fi utilizată cu succes în toate condițiile meteorologice și poate lucra în medii dificile.

            Parametrii prezentați au fost obținuți în condiții de laborator. În timpul testelor a fost utilizată bateria Fenix ARB-ARB-L21 de 5000 mAh.


Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review