Detergent DOWN WASH 1L

Nikwax
75,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Nikwax
Cod produs - SKU 5020716175309
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

                           Detergent DOWN WASH 1L
            Detergentul pentru Puf Nikwax este usor de folosit, pentru imbracaminte, saci de dormit cu puf sau puf hidrofob. Solutia indeparteaza murdaria si ajuta la mentinerea proprietatilor pufului. Noua formula contine acum si solutie de impermeabilizare. Curata eficient, sporeste confortul termic si reda capacitatea de a respinge apa.
             Utilizati Nikwax Down Wash pentru petele vizibile inainte de a incepe spalarea. Agitati bine inainte de folosire. Urmariti instructiunile de pe etichetele articolelor care urmeaza a fi spalate.
             Spalare la masina de spalat automata numai pentru imbracaminte cu puf: indepartati toate reziduurile din dispozitivul de detergent si clatiti temeinic, puneti articolul in masina de spalat ( nu mai mult de 1 articol), folositi 2 capace ( 100ml) sau 3 capace ( 150ml)- daca apa este calcaroasa urmati instructiunile de pe eticheta
              Spalare manual pentru imbracamintea cu puf si saci de dormit de 1-2 sezoane: folositi manusi si puneti articolele in apa calduta in cada, articolele de imbracaminte folositi 2 capace (100ml) sau 3 capace ( 150ml) apa calcaroasa pentru saci de dormit folositi 3 capace ( 150ml) pentru apa de 4cm inaltime in cada amestecati bine, lasati la inmuiat 5-10 minute si apoi amestecati din nou clatiti cu apa rece pana ce apa ramane curata sacii de dormit trebuie clatiti foarte bine si storsi pentru a elimina apa din interior
               Uscare: folositi un program de uscare de 3 ori. Urmati instructiunile de pe eticheta si uscati pana ce dispar ghemurile din interior. Daca scuturati articolele frecvent puful se va raspandi uniform.
             Nu il lasati in aproprierea copiilor, nu inghititi si feriti de contactul direct cu ochii.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review